Yung Felix toegevoegd aan de line-up voor Julianapop 2020

Julianapop is bij uitstek hét festival dat zich richt op een breed publiek, en dus omvat het programma ook allerlei genres. Met Snollebollekes is er ruimte voor feest, hoempapa en hossen; met WEEKEND WARRIORS staat er een strakke mash-up band met de nodige medleys en meezingers. Nu voegen we daar ook hiphopper/rapper/producer/dj Yung Felix aan toe.

Misschien gaat er niet meteen lampje branden als je de naam Yung Felix hoort, maar Felix Laman behoort tot de heetste producers van Nederland op dit moment. Van zijn vroegere beats voor SLBMG (met o.a. Faberyayo van de Jeugd) tot kneiters van samenwerkingen met Yellow Claw, Bizzey en Josylvio; zijn producties staan garant voor de nodige laat-die-heupen-maar-bewegen deuntjes. Veel producties van Felix zijn regelmatig terug te horen in clubs. Logisch, met die ultiem dansbare beats! Denk aan Vroom! met Famke Louise en Bokoesam en de nummer 1-hit JA! Met Bizzey, Kraantje Pappie en Chivv.

Met deze hits op zak en een knallende live DJ-set neemt hij het publiek moeiteloos mee in zijn shows en domineert hij het clubcircuit als ‘n baas. Dit doet hij vaak zonder shirt, maar altijd met gouden tand. Niet alleen nationaal timmert hij lekker aan de weg, ook internationaal wordt hij steeds groter. Reden genoeg dus om uit te kijken naar deze vette show op Julianapop!