Waylon trapt Julianapop 2017 af

Op 18 juni staat je weer een spetterende editie van Julianapop te wachten, al voor de 24e keer. Dit jaar trapt zanger Waylon het evenement vanaf ongeveer 13:30u voor je af.

Dit jaar slaat het evenement voor het eerst haar podia op náást de IJsbaan. Op dit terrein zijn ook Julianadorp Power Festival en de Springfair al jaren te vinden. We verdelen het uitgebreide programma voor het eerst over 2 podia, maar de opzet van het evenement is verder zoals je als bezoeker gewend bent: knus, niet te groot, zelfde indeling.

Wij kijken doorlopend naar kleine vernieuwingen en verbeteringen, maar benadrukken dat het gewoon ouderwets gezellig moet blijven. Geen groter terrein, geen gekke grappen: gewoon een Julianadorper feestje met een rits topartiesten.

Line-up 2017

Dit jaar staan niet alleen Douwe Bob, Sharon Doorson en Diggy Dex op het programma, ook dorper feestband Sesam treedt op én zanger Waylon is dit jaar de openingsact. Dat ging vorig jaar met Van Dik Hout ter plekke even mis, maar aan onze planning  ligt dat niet. Wij plannen gewoon met een knal te openen en adviseren bezoekers dan ook om 13:30u aanwezig te zijn om niets te missen!

 

Julianadorp Got Talent

Dit jaar is er geen Julianapop Primeur-bandcontest, maar krijgt de winnaar van scholieren-talentenjacht Julianadorp’s Got Talent de kans om op het podium te knallen. Op aanstaande vrijdag 9 juni zullen twee undercover talentscouts de winnaar aanwijzen die een officieel plekje in de line-up van de 24e editie verdient, in navolging van Stijn Houtkooper en KISS.

Vrijwilligers gezocht

Ook dit jaar is weer een groot aantal vrijwilligers en sponsoren betrokken bij het evenement. Van materiaal tot geldbedragen, voertuigen en helpende handjes: zonder al deze hulp zou het evenement niet mogelijk zijn. Als organisatie kun je daar alleen maar dankbaar voor zijn: toppers zijn jullie! Wil jij ook helpen? Dat kan! We zoeken vooral nog wat helpende handjes tijdens de op- en afbouw. Mail naar info@julianapop.nl om je aan te melden.

Het terrein opent om 13:00u en het festival is rond 21:00u afgelopen. Kaartjes zijn nog beschikbaar in de voorverkoop (20 euro), en info is te vinden op www.julianapop.nl en Facebook. Kinderkaarten zijn uitsluitend op 18 juni aan de deur te verkrijgen en kosten 5 euro.