Van Dik Hout opent Julianapop 2016

Op de Evenementenuitmarkt in de Stadshal in Den Helder maakten we de line-up voor dit jaar volledig bekend. Met mystery guest Martin Buitenhuis werd bekend dat Van Dik Hout voor de tweede keer op ons dorper festivalpodium zal staan.

Naast de eigenzinnige Jett Rebel, rapper/zanger Ronnie Flex, rock’n’rollband DeWolff, feestband Plork en de Aannemers en Primeur-winnaar Sunra staat de van oorsprong Helderse band als openingsact om 13:30 op het podium van Julianapop 2016. Met deze line-up zetten we een divers programma neer om veel verschillende mensen aan te kunnen spreken.

Vernieuwing
Het muziekfestival voor jong en oud moet vooral zo laagdrempelig mogelijk blijven, maar de organisatie werkt er wel aan om te blijven vernieuwen. Zo lanceerden ze vorige week een nieuw logo en bijbehorende frisse huisstijl, gemaakt door Studio Kisteman, een van de sponsors van het eerste uur. Aan de nieuwe website wordt momenteel de laatste hand gelegd door internetbureau Smeders. Maar dat is natuurlijk lang niet alles wat er gebeurt rond het evenement; nog zoveel meer sponsoren en vrijwilligers zetten zich de komende tijd weer met veel enthousiasme in voor deze 23e editie. Vrijwilligers kunnen zich daarnaast nog altijd aanmelden via de site.

Evenementenuitmarkt 2016
Op de Evenementenuitmarkt presenteerde de organisatie hun nieuwe jasje, tezamen met een early-bird actie waarbij de eerste 100 kaartjes exclusief werden verkocht. Ook was zanger Martin Buitenhuis (Van Dik Hout) als mystery guest aanwezig voor een exclusieve meet en greet. Daarmee werd het startsein gegeven voor de voorverkoop, die een week later op 30 april zal starten. Naast Julianapop stonden er nog een groot aantal mooie evenementen op de markt, waaronder het Historisch Weekend, Rondje Cultuur, Tour de Lasalle en de Country & Westernmarkt.