Sesam & Johnny & The Gangsters of Love maken line-up online editie compleet

De voorbereidingen voor de online editie van Julianapop zijn in volle gang en achter de schermen worden de laatste puntjes op de i gezet! Via een gratis livestream komt het festival zaterdag 19 juni bij je thuis met Sesam en Johnny & The Gangsters of Love. Zoals eerder aangekondigd is ook JPOP NONSTOP weer van de partij. Zowel vanaf het festivalterrein als vanuit de speciale Julianapop studio wordt een interactieve livestream neergezet in samenwerking met Jongerenwerk Den Helder. Om het ultieme Julianapop sfeertje bij je thuis te creëren, zijn begin deze week exclusieve gelimiteerde Julianapop festival buckets in de verkoop gegaan.

Dorper feestband

Het is voor de organisatie erg belangrijk om het typische, ongedwongen, oeroude J’pop gevoel bij iedereen thuis te brengen. Voeg daar saamhorigheid en dorpse gezelligheid aan toe en je komt uit bij ’s dorps bekendste feestband Sesam! Dit hechte zestal is geen vreemde voor het festival en stond al menig edities garant voor een knallend optreden. Ze kregen niet voor niets de award voor “Meest geboekte band van Nederland”! Ook tijdens de online editie speelt deze coverband de sterren van de hemel rechtstreeks jouw woonkamer / tuin in! Een feest van herkenning met de beste classics, ongegeneerd meezingen met de vetste hits en natuurlijk voetjes van de vloer in het kwadraat. Het dak gaat er hoe dan ook af met deze entertainers bij je thuis!

Driemaal is scheepsrecht

Bij het horen van de naam Johnny & The Gangsters of Love zou er een belletje kunnen gaan rinkelen. Inderdaad, deze rebelse rockers stonden in 2019 ook op Julianapop! Het drassige gras gooide echter roet in het eten, want de blauwe Chevrolet Impala van het drietal (welke dient als podium) kwam het veld niet op. Uiteraard mocht dat de pret niet drukken en werd er hevig gerock-‘n-rolld, gestampt en gedanst in de modder aan de rand van het festivalterrein. Vorig jaar zouden de mannen in de herkansing gaan maar ook dat ging niet door… Dus in 2021 zijn ze gewoon nogmaals uitgenodigd om alsnog hun ijzersterke show neer te zetten zoals ‘ie bedoeld is!

Exclusieve festival bucket

Vanaf afgelopen maandag, 17 mei, zijn bij Bikestore Julianadorp gelimiteerde festival buckets verkrijgbaar. De bucket bevat naast de nodige hapjes en drankjes ook exclusieve ‘Julianapop bij je thuis’ vlaggenlijn, een confetti julianaPOP’er en natuurlijk de bekende J’pop zonnebril. Voor slechts € 20,- haal je jouw bucket voor 2 personen in huis en maak je het feest compleet 19 juni.

Gratis livestream

Dankzij de samenwerking met Jongerenwerk Den Helder is de Julianapop livestream gratis voor iedereen. Aanmelden kan via www.julianapop.nl/bijjethuis. Zaterdag 19 juni gaan we live vanaf 18:00 en zorgen voor een geweldig begin van je avond!