Rob de Nijs & Vaart toegevoegd aan line-up voor 2019

Zoals de organisatie bij LOS Den Helder bekend maakte op Oudjaarsdag, zal rasartiest Rob de Nijs zijn opwachting maken tijdens de 26e editie van Julianapop.Ook blikten we tijdens de uitzending terug op 2018, ons jubileumjaar, waarin we een knaller van een editie neerzetten. In 2019 gaan we dit nog eens dunnetjes overdoen met wederom een line-up waar je u tegen zegt! 

Oude rot in het vak
Vanaf het moment dat de 76-jarige zanger in 1963 doorbrak met zijn band Rob de Nijs en de Lords met het nummer Ritme van de Regen begon zijn lange (al 55 jaar!), intense carrière in de Nederlandse showbizz. Bekend geworden met hitnummers als Jan Klaassen de Trompetter en Banger Hart en bovendien geliefd om zijn rol in Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? De oude rot in het vak (no pun intended) wist drie jaar geleden Ahoy volledig op stelten te zetten tijdens Vrienden van Amstel LIVE!, reden genoeg dus om hem met open armen te verwelkomen op ons Dorper festival. Wij zijn immers niet vies van een goed feestje, en reken maar dat het spreekwoordelijke dak eraf gaat 15 juni!

Van covers naar liedjes die ergens over gaan
Na ruim twintig jaar cover ervaring besloten de muziekvrienden uit Breezand dat er meer is dan liedjes naspelen. Eigen liedjes met eigen, betekenisvolle teksten: Vaart zag het levenslicht. Sinds 2008 timmert de Polderse band aan de weg en hoewel de formatie wel eens veranderde van samenstelling, zijn ze na al die tijd nog steeds super lekker op weg. In 2019 gaat de band van start met “Hierbinnen komt het goed”. Het feit dat de try-out eind 2018 volledig uitverkocht raakte, geeft aan dat de mannen weten wat ze doen en dat hun muziek en treffende teksten zeker gewaardeerd worden. Voeg hieraan toe dat de band maar liefst twee keer in het voorprogramma van De Dijk stond en je snapt wel dat ze prima op Julianapop passen. “De band bezingt het leven in het Nederlands waarbij het ene nummer rockt en rollt en het andere bijna te klein is voor welk publiek dan ook”.  Pak een biertje en laat je verrassen door deze Polderse formatie van weleer!

Voorverkoop en info
De online voorverkoop start vrijdag 1 februari 2019. De eerste hard copy tickets scoor je bij de Julianapop-kraam op de Springfair, zondag 7 april 2019. Voor de laatste kaartverkoop updates en line-up info houd je natuurlijk onze website + Facebookpagina in de gaten, oh en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!