Authentiekste Queen tributeband van Europa naar Julianadorp

Nadat twee weken geleden de online voorverkoop voor Julianapop startte, laat de organisatie weten dat inmiddels al meer dan de helft van de kaarten over de digitale toonbank is gegaan. De hoogste tijd voor line-up nieuws dus! De rockers van het Belgische Mother Mercury, Europees beste Queen tributeband, komen 18 juni een weergaloze show neerzetten. Ook zullen de mannen van JPOP NONSTOP wederom hun opwachting maken om het festivalterrein met de grond gelijk te maken.

Voor de afgelaste editie van 2020 had Julianapop, voor het eerst in de geschiedenis van het festival, maar liefst 9 acts op het programma staan. Ook dit jaar streeft de organisatie weer naar een uitgebreide line-up en gaan ze wederom voor 9 acts! Na zangeres Maan en rapper Sjaak, wordt het programma van de 29e editie van Julianapop nu aangevuld met exclusief Julianapop duo DJ Jordy en MC Matsoe. Inmiddels natuurlijk beter bekend als JPOP NONSTOP. Daarnaast is ook dé ultieme Queen tributeband van Europa gecontracteerd voor het festival. Hiermee staat Julianapop weer garant voor een divers programma voor jong en oud, precies zoals je van Julianapop gewend bent!

Mother Mercury will rock you
De mannen van het Belgische Mother Mercury brengen een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Deze vijf professionele muzikanten maken zich er niet gemakkelijk vanaf door een nep nor op te plakken. Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kunt genieten van de songs zoals je ze kent van de iconische albums. Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits on the side speelt. Deze tributeband zet een liveshow neer waarbij je het gevoel krijgt alsof je zelf bij de legendarische liveconcerten van Queen op Wembley ’86 en Live Aid ’85 aanwezig bent!

JPOP NONSTOP
Dit duo behoeft eigenlijk geen introductie meer. In het leven geroepen voor de 25e editie van Julianapop als jubileum act, maar inmiddels niet meer weg te denken! Met hun dikke show, gebbetjes en meest dansbare beats zijn DJ Jordy en MC Matsoe een graag geziene act op het festival. Benieuwd wat ze dit jaar in petto hebben? Zorg dan dat je erbij bent want het is altijd weer een verrassing met deze twee.

Vroege Vogel tickets uitverkocht
De online voorverkoop is enorm snel gegaan de afgelopen 2 weken: alle Vroege Vogel tickets zijn reeds uitverkocht! De kaartjes kosten vanaf zaterdag 19 februari € 30,-, zolang de voorraad strekt. De kaartjes zijn uitsluitend en in beperkte oplage verkrijgbaar via www.julianapop.nl/tickets. Check onze website voor alle kaartverkoop ins & outs + line-up nieuws. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de allerlaatste smeuïge updates!