Nieuwe namen: Jett Rebel en Plork & De Aannemers!

Het festival komt alweer een stukje dichterbij! Met trots maken we bekend dat ook Jett Rebel en Plork en de Aannemers op ons podium komen te staan.

Julianapop is bij uitstek een evenement dat zich richt op een breed publiek, en dus omvat het programma ook allerlei stijlen. Met Ronnie Flex is er ruimte voor hiphop, met DeWolff staat er een strakke en stevige rock ‘n rollband. Nu voegen we daar ook de eigenzinnige Jett Rebel en feestband Plork & de Aannemers aan toe.

Out-of-the-box pop
Zanger en muzikant Jelte Tuinsma laat zich niet in een hokje vangen, en past zich al helemaal niet graag aan. Hij leeft voor en door muziek en releaset zijn album met als side-note dat moderne opnametechnieken en een focus op geld verdienen niet aan hem zijn besteed. Hij maakt muziek met ziel en zaligheid, en vertaalt dat in optredens naar een grandioos energieke show als de formatie Jett Rebel.

Zwarte Cross legende
Het mag gezegd worden: de naam Plork en de Aannemers circuleert al heel wat jaren in de lijstjes van onze muziekcommissie. De band, bestaande uit een stukadoor, timmerman, en bebaarde idioot (hun eigen woorden), weet op de Zwarte Cross al jaren een flink feest te bouwen en dreef al menig 3FM-dj tot wanhoop. Maar: de heren van Plork en de Aannemers maken met hun ongekend brede repertoire maken ze zelfs onze opa’s en oma’s aan het hossen. Denk aan ska, stevige rock, hoempapamuziek en zelfs Abba: Plork kent geen grenzen.

Stay tuned! Het zal nu niet lang meer duren tot de hekkensluiter van de line-up voor Julianapop 2016 zich bekend zal maken….