Nieuw evenemententerrein: het begin is er!

Gister is de realisatie van het nieuwe Dorper evenemententerrein officieel van start gegaan! Het terrein aan de Zuiderhaaks, achter het Avia-tankstation, zal vanaf 2020 het nieuwe decor zijn voor onder andere Julianapop en het Julianadorp Power Festival. Samen met wethouder Kees Visser en onze collega’s van het Julianadorp Power Festival is er afgelopen woensdag een start gemaakt met de werkzaamheden.

Verhuizen
Dit is de tweede keer in de geschiedenis van Julianapop dat het festival verhuist naar een nieuw plekje. In 2017 namen we, na 23 edities, afscheid van de IJsbaan en gingen we verder op het naastgelegen terrein aan de Akkerbouwstraat. Aangezien dit terrein in de nabije toekomst zal worden bebouwd (Willem-Alexander Hof), is samen met de gemeente Den Helder en de organisatie van JPF besloten het evenemententerrein te verplaatsen.

Samenwerking
Er zijn goede afspraken gemaakt en samen met de gemeente gaan we zorgen voor het onderhoud van het nieuwe terrein. Jimmink is inmiddels gestart met het aanleggen van de drainage onder toeziend oog van wethouder Kees Visser. En ja, we zijn nog volop bezig met de voorbereidingen voor de editie van dit jaar maar zijn blij met deze prachtsamenwerking en kunnen dan ook niet anders dan de toekomst zonnig inzien!