Line-up Primeur 2014 bekend

De organisatie van Julianapop kijkt alweer uit naar de komende editie van Julianapop. Alweer voor de 21e keer zal de IJsbaan in Julianadorp het middelpunt zijn van het jaarlijkse popfestival. Binnenkort zal het programma bekend worden gemaakt, maar eerst strijden er op 29 maart weer een aantal beginnende muzikanten om het openingsoptreden van Julianapop 2014.

Dit jaar vindt Primeur traditiegetrouw plaats in Dorpscafé Koenen aan het Loopuytpark, op 29 maart aanstaande. Die avond staat in het teken van lokaal talent, maar is ook alvast een voorproefje op de Julianapop-sfeer. We kunnen niet wachten!

Dit jaar stellen we de volgende talenten aan je voor tijdens Primeur:

“Sinner Rock” is een festivalband die ooit begon als een hardrock band, maar in de loop der jaren een sound heeft ontwikkeld die zich laat omschrijven als ‘tussen desert-feel en stoner-rock in’. Deze  Texelse band bestaat sinds 2004 en bracht vorig jaar het album ‘WHO?’ uit.

“Grapevine Collection” is een Alkmaarse band die bestaat uit een vriendengroep, die samen met passie en plezier muziek maken en mensen willen laten dansen op hun ‘funkrock’. De band trad al op in Frankrijk en op festivals als Woodlands en Jazz & Sail. Met de grooves van funk en de energie van rock brengen zij een heel nieuw geluid.

“Le Prince” ofwel Gino Doorson bracht in 2012 zijn eerste album uit, ‘Unexpected’. De reggae artiest uit Amsterdam heeft al veel opgetreden met bekende namen, en timmert serieus aan de weg. Muziek is zijn leven, zo zegt Le Prince.

“Frans Huxie” verrast het publiek al ruim acht jaar met een mix van enthousiaste performance en  excentrieke muziek. De band weet naar eigen zeggen alle genres, van metal tot polka tot ska tot chansons te laten smelten tot één eigenzinnig geheel.

Meer informatie over de bands vind je op julianapop.nl/primeur.

Op zondag 15 juni 2014 vindt de 21e editie van Julianapop plaats. De voorverkoop start in mei, maar binnenkort maken we het programma bekend. Houd de site en social media in de gaten voor het laatste nieuws!