Kaartverkoop

De 30e editie van Julianapop vindt plaats op 17 juni 2023. De online kaartverkoop start … februari 2023, 10:00 sharp, en gaat uitsluitend via https://www.julianapop.nl/tickets.

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over de (online) kaartverkoop. Problemen of vragen? Check de FAQ of stuur ons een berichtje via Facebook of het contactformulier en dan lossen we het samen op. We helpen je graag!

Liever een ouderwets ‘hard copy‘ kaartje? Ook dat kan natuurlijk! Op een nog nader bekend te maken datum kun je weer terecht bij een select aantal, oude vertrouwde voorverkoopadressen. <3 (zolang de voorraad strekt). 

Entreeprijzen, n.t.b.:

  • In de online Vroege Vogel voorverkoop € (online + € 0,85 servicekosten per ticket) 
  • Na uitverkoop Vroege Vogels € (online + € 0,85 servicekosten per ticket) 
  • Aan de kassa €  (alleen op de dag zelf indien beschikbaar en zolang de voorraad strekt) 
  • Jeugd t/m 12 jaar € (alleen aan de kassa op de dag zelf en altijd verkrijgbaar, ook als Julianapop is uitverkocht)

Let op! De IJsbaankaart is (al lang) niet meer geldig bij de aankoop van entreekaarten.

Voorverkoopadres (waarvoor onze hartelijke dank!):

  • Bikestore Julianadorp – Loopuytpark (zowel contant als pin)

 


Disclaimer: Heb jij via via een e-ticket bemachtigd? Wees alert: koop je ticket dan van een betrouwbare verkoper! Zorg ervoor dat je het originele bestand krijgt toegestuurd om fraude te voorkomen. Een e-ticket kan maar één keer worden gescand, daarna werkt de code niet meer. De naam op het kaartje is niet bindend en ticketdoorverkoop is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele fraude door ticketdoorverkoop.