Johnny & The Gangsters of Love keren terug naar Julianapop!

Er kunnen alvast weer twee mooie namen worden toegevoegd aan de line-up: de eigenwijze rockers van Johnny & The Gangsters of Love en de prettig gestoorde mannen van JPOP NONSTOP! 

Herkansing
Bij het horen van de naam Johnny & The Gangsters of Love zou er een belletje kunnen gaan rinkelen. Inderdaad, deze rebelse rockers stonden vorig jaar ook op Julianapop! Het drassige gras gooide echter roet in het eten, want de blauwe Chevrolet Impala van het drietal (welke dient als podium) kwam het veld niet op. Uiteraard mocht dat de pret niet drukken en werd er hevig gerock-‘n-rolld, gestampt en gedanst in de modder aan de rand van het festivalterrein. Dit jaar zijn de mannen gewoon weer uitgenodigd, zodat het hele veld kan genieten van hun puike optreden!

Jubileum act is een blijvertje
Op de 25e verjaardag van Julianapop, in 2018, werd de surprise DJ set van DJ Jordy en Danny Janssen enthousiast ontvangen door de feestvierende bezoekers. In navolging op het jubileumjaar draaide DJ Jordy ook in 2019 een toffe set als De Feest DJ in samenwerking met MC Matsoe (Mats Jorissen). Dit duo vormt, exclusief voor Julianapop, JPOP NONSTOP en staat ook in 2020 weer garant voor een uur dansjes, sjansjes, confetti en bovendien veel gekkigheid. Are you ready?