Foto’s van de 21e Julianapop

Het veld is weer schoon, de katers zijn bijgetrokken en de biershirts gewassen. De organisatie van Julianapop kijkt terug op een zeer geslaagde editie, met dank aan alle bezoekers, vrijwilligers, sponsors, artiesten en andere medewerkers die er zo’n mooi en gezellig feest van hebben gemaakt!

Dan is het nu nog even nagenieten met de foto’s. Het evenement is vastgelegd met vele smartphones, maar ook door een aantal fotografen die aanwezig waren op ’s dorps grootste muziekevenement op 15 juni 2014.  Een impressie van de foto’s van Richard Nieuwlaat vind je in onze eigen fotoalbums op Facebook en deze website, maar de volledige fotoset vind je op zijn website. Hieronder vind je alle andere reportages op een rijtje.

NHD foto impressie
“Een kleine vijfduizend festivalgangers bezocht zondag de 21e editie van Julianapop in Julianadorp, waar mede dankzij het goede weer een gezellige stemming heerste. Een fotograaf van deze krant was aanwezig en heeft het evenement op de kiek gezet.” Bekijk de foto’s hier.

Julianadorp Parel van de Kop
“Nagenoeg 5000 bezoekers genoten weer volop. De één vermaakte zich met de geboden muzikale optredens met als hoogtepunten de band Go Back to the Zoo, Miss Montreal en haar band en niet te vergeten Charly Lownoise en Metal Theo. De ander hield zich bezig met het weerzien van vrienden/vriendinnen en bekenden.” Bekijk het fotoverslag op http://www.julianadorp-parelvandekop.com/ en klik op de Julianapop-poster rechts.

Dichtbij.nl fotoalbum
Ook een fotograaf van Dichtbij was aanwezig om de sfeer op het veld in beeld te brengen. Het volledige album vind je hier.