Douwe Bob en Sesam knallers Julianapop 2017

Nadat B-Brave bekend maakte per direct te stoppen, was dit wel een domper voor Julianapop en haar fans. Maar de organisatie laat zich niet kisten en kan twee nieuwe namen bevestigen voor de komende editie. Douwe Bob en dorper feestformatie Sesam zullen dit jaar hun opwachting maken op de 24e editie van Julianapop!

Welke Julianadorper kent Sesam nu niet? De formatie staat al jaren bekend in de regio als een van de beste feestbands. Ze weten op elk evenement een menigte aan het dansen en zingen te krijgen met oude hits en nieuwe knallers. Een topact die Julianapop ook niet onbekend is: ze staan voor de 3e keer op het festival. Ook kun je ze kennen van menig kermis, bruiloft, dorpsfeest en ander evenement in de regio en daarbuiten. Deze zes entertainers voelen elkaar én het publiek feilloos aan. Hossen, zingen en feesten gegarandeerd!

Slow down of speed up?

Met de single ‘Multicoloured Angels’ wist Douwe Bob Posthuma de winst van De Beste Singer-Songwriter van Nederlands 2012 binnen te slepen. Al gauw veroverde hij heel het land met nummers als ‘Standing Here Helpless’, en ‘Hold Me’ – in duet met zangeres Anouk. Vorig jaar vertegenwoordigde de zanger ons land bij het Eurovisie Songfestival en scoorde een dikke hit met ‘Slow Down’. Het leverde hem een 11e notering op, en het album Fool Bar bereikte de tweede plek in de album top 100.

De talentvolle zanger en rock ’n roll-beest speelt gitaar en piano, en heeft een Amerikaanse jaren zestig-achtige sound. Zijn laatste album ‘Fool Bar’ vliegt qua muziek van levenskunstige ballads naar stevige rocknummers: van alle markten thuis dus. In elk geval is de 23-jarige zanger puur en dringt zijn stem én persoonlijkheid door in zijn muziek. ‘Wees nou maar gewoon jezelf, weet waar je staat en wees echt.’ – zegt hij over zijn laatste album, en daar houden we in Julianadorp wel van. Met een eigen bar boven zijn huis weet Douwe Bob wel hoe hij een feestje moet bouwen, en dus komt dat vast helemaal goed op 18 juni.

Line-up bijna compleet

Met Douwe Bob en Sesam is de line-up voor de komende editie bijna compleet, maar de we werken nog aan de laatste puntjes op de i. Meer informatie daarover volgt in de komende weken….

Kaarten en locatie

Julianapop vindt dit jaar voor het eerst plaats op het terrein náást de IJsbaan, aan de kant van het oude dorp. De ingang is te bereiken via de Akkerbouwstraat. Kaartjes zijn nu al verkrijgbaar via www.julianapop.nl/tickets, in een beperkte oplage! Vanaf 30 april kun je ook in de winkels terecht voor kaarten, dan start de officiële voorverkoop.