Bevestigd! ook Wulf te zien op de 27e editie van Julianapop

De voorbereidingen voor Julianapop 2020 zijn al in volle gang en de line-up staat als een huis. De acts en artiesten voor de 27e editie zullen deze maand voorgesteld worden. Zaterdag 1 februari begint de online voorverkoop, en de organisatie belooft vóór die tijd het hele programma bekend gemaakt te hebben. De afgelopen week zijn er weer drie mooie namen toegevoegd aan de line-up: rapper en producer Yung Felix, de eigenwijze rockers van Johnny & The Gangsters of Love en de prettig gestoorde mannen van JPOP NONSTOP. Nu laat de organisatie weten dat ook Wulf gecontracteerd is voor het festival 20 juni.

 Soulpop liedjesschrijver
Wulf is sinds zijn debuutsingle ‘Mind Made Up’ in 2017 een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld. Zijn opvolgende, herkenbare soulpop nummers ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ werden ook beiden hits. Al voor zijn doorbraak was hij te horen op dé zomerplaat van 2016: ‘Summer On You’ van Lucas & Steve en Sam Feldt. Vorig jaar stond hij nog op het grootse podium van Vrienden van Amstel Live! en ook mocht hij het voorprogramma van Sting verzorgen. En dit jaar? Dit jaar komt Wulf zijn fijne nummers ten gehore brengen op ’s Dorps mooiste feestje!

Programma
Met reeds bekend gemaakte namen Snollebollekes en Weekend Warriors spreekt het evenement weer een gevarieerd publiek aan: Julianapop is bij uitstek het festival dat zich richt op een breed publiek met veel verschillende genres. Naast feest, meezingers, mash-ups en medleys haalt het evenement met Johnny & The Gangsters of Love de nodige swingende rock ’n roll naar het terrein. JPOP NONSTOP pompt weer de vetste deuntjes door de speakers, met wat confetti on the side. Yung Felix zorgt voor de nodige hete hiphop beats en Wulf brengt relaxte soulpop. Voor ieder wat wils, precies zoals je al jaren van Julianapop gewend bent!

Voorverkoop
De online voorverkoop start 1 februari om 10:00, uitsluitend via www.julianapop.nl/tickets. Voor ‘echte’ hard copy tickets kun je vanaf  2 mei terecht bij een select aantal voorverkoopadressen. Check www.julianapop.nl voor alle kaartverkoop ins & outs en voorverkoopadressen. Houd de Facebook pagina in de gaten voor de allerlaatste smeuïge updates!