Strijd om plek in line-up Julianapop op 28 maart 2015

Het is alweer 2015, en dat betekent dat de organisatie van Julianapop alweer uitkijkt naar de komende editie. De 22e Julianapop vindt plaats op 21 juni 2015, maar eerst pakken we uit op 28 maart met Julianapop Primeur. Meld je nu aan!

Ieder jaar nemen een viertal bands deel aan Julianapop Primeur, een bandcontest waarvan de hoofdprijs een plekje in de line-up van Julianapop is. Tijdens deze gezellige avond in Dorpscafé Koenen kun je als toeschouwer genieten van vers talent en een voorproefje nemen op de Julianapop-sfeer. Samen met alle artiesten maken we er een mooie avond van!

Deelname
Iedere band kan zich aanmelden, maar de Primeur is speciaal bedoeld voor opkomend talent. We ontvangen ieder jaar aanmelding uit heel Nederland, maar willen met name lokaal talent een kans geven ons poppodium te betreden. Elke Primeur bevat een uiteenlopende rits deelnemers vanuit verschillende muziekstijlen en achtergronden.

Wie gingen je voor?
Winnaars van de vorige Primeurs waren lokale helden als Danny & Edwin, Voutlooz en R*59, maar ook inmiddels gevestigde namen zoals MakeBelieve en Jermaine Fleur.

Meld je aan!
De aanmeldingen zijn nog open, maar wees snel! Meer info en het aanmeldingsformulier vind je hier.