Julianapop 0 - Wulf

  WAAR? Hoofdpodium

  HOE LAAT? 17:00

  www.wulf-music.com

   

  In de zomer van 2016 kon je er met geen mogelijkheid omheen: ‘Summer on You‘, de succesvolle zomerplaat van Lucas & Steve en Sam Feldt. De vocals op deze track werden ingezongen door Wulf. Dankzij het enorme succes van dat nummer wist Lieuwe Albertsma zeker dat hij artiest wilde worden. Het duurde dan ook niet lang voordat Wulf doorbrak in 2017 met zijn debuutsingle ‘Mind Made Up‘.

   

  Ook in de jaren erna zat Wulf niet stil en bracht hij de herkenbare soulpop nummers ‘All Things Under The Sun‘ en ‘Switching Gears‘ uit, welke beiden hitnoteringen behaalde in Nederland.  In 2019 stond hij voor het eerst op het podium van Vrienden van Amstel Live! en bracht daaropvolgend het duet ‘Scared of Love‘ uit samen met Miss Montreal. In datzelfde jaar kwam hij met zijn debuutalbum ‘This is Wulf’ en die Wulf is best wel heel erg fijn. Op dit album staan zowel zijn grote hits als nieuwe nummers: lekkere combi wel!

   

  Deze veelzijdige vocalist, liedjesschrijver en producer deed een aantal clubtours, speelde in het voorprogramma van Sting en was te zien op vele festivals, o.a. op Concert At Sea. Dit jaar bestijgt hij het podium van Julianapop en wij kunnen alvast niet wachten!

   

  Wulf Julianapop 2020