Julianapop 2019 - Rob de Nijs

  Drie jaar geleden zagen een aantal bestuursleden hoe Rob de Nijs heel Ahoy volledig op z’n kop zette tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! Dat moet op ons Julianapop veld natuurlijk ook kunnen! Daarom zijn we blij dat we de 76-jarige zanger, drie jaar na dato, kunnen toevoegen aan onze line-up voor 2019.

   

  Theatertournee

  In Nederland kunnen maar weinig zangers tippen aan Rob de Nijs. Decennium na decennium boekt hij successen: een echte rasartiest! Hij is al meer dan 55 jaar een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek, maar hij blijft albums toevoegen aan zijn gigantische oeuvre. Met de veelzeggende titel van zijn laatste plaat, “Niet voor het Laatst“, benadrukt hij nog even dat hij nog lang niet uitgezongen is. Aan energie ontbreekt het de Amsterdammer ook niet, hij tourt immers nog steeds van theater naar theater met zijn “Niet voor het Laatst”  tour. Hij onderbreekt zijn theatertournee maar al te graag om een feestje te komen bouwen in ons mooie dorp!

   

  Hits

  Hoewel zijn doorbraak bij het grote publiek pas kwam in de jaren ’70 met Malle Babbe, was hij daarvoor al een pittig tijdje bezig. Daarom is recent een compilatie van al zijn nummers uitgebracht, zowel bekend als onbekend. Op het schijfje Golden Years of Dutch Pop Music hoor je al zijn nummers uit vervlogen tijden. Op Julianapop zal hij uiteraard, naast zijn nieuwe nummers, de bekende meezingers ten gehore brengen en weet je zeker dat je voetjes van de vloer gaan bij de beginklanken van Banger Hart. Zin in!