Julianapop 2012 - Memphis Maniacs

    De Meesters van de mash-up: George Baker vs Chemical Brothers, Metallica vs Eurythmics en Moby vs Dolly Parton. Klinkt onmogelijk, maar de Memphis Maniacs presteren het om met verbluffend gemak een prettig gestoord geheel te smeden van uiteenlopende favorieten uit diverse decennia. Alles live gespeeld met zeer hoog dans- én headbang gehalte.

    Wanneer de 5 superhelden van de Memphis Maniacs hun bovennatuurlijke krachten bundelen staat dit keer op keer garant voor een spectaculaire en retestrakke performance. Deze sensationele formatie is in geen enkel hokje te plaatsen en raakt met hun uiterst gevarieerde repertoire en grondig vernieuwde show bij iedereen een gevoelige snaar. Laat je meezuigen in de explosie van vermaak… Weerstand is zinloos!

    De afgelopen seizoenen stonden de Memphis Maniacs met daverend succes op o.a. Parkpop, Lowlands, Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Concert At Sea, diverse Bevrijdingsfestivals, Eurosonic-Noorderslag, Camping Rotterdam, alle grote poppodia en in Ahoy.