Julianapop 2020 = afgelast

Met pijn in het hart laat de organisatie van Julianapop weten dat de 27e editie van het festival niet doorgaat. Met de uitbraak van het coronavirus en de momenteel geldende richtlijnen en maatregelen in ons land, is de toekomst voor Julianapop 2020 te onzeker. Dit is de eerste keer dat het evenement, dat zou plaatsvinden op 20 juni 2020, wordt afgelast.

Het lijkt misschien vroeg, maar het is onduidelijk hoe de wereld er over een maand uitziet. Laat staan over drie maanden. Het laten doorgaan van het evenement weegt niet op tegen de eventuele (gezondheid)risico’s voor onze vrijwilligers, bezoekers, artiesten en de wellicht nog te nemen maatregelen van het RIVM. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles en op dit moment zijn deze niet te garanderen. Dit neemt niet weg dat het geen makkelijke keuze was, integendeel. Als stichting is het ook financieel gezien een te grote gok om verder te gaan met alle voorbereidingen in deze vreemde, onzekere tijd. Al deze overwegingen tezamen hebben ons doen besluiten het festival dit jaar niet te laten doorgaan.

De kaartverkoop is stopgezet, voor iedereen die al in het bezit was van een kaartje voor Julianapop 2020 bestaat de mogelijkheid het aankoopbedrag terug te krijgen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zal spoedig bekend gemaakt worden. We komen hierover nog in de lucht, beloofd! Dus bestook ons niet onnodig met e-mails… 😉

Wij hopen dat we volgend jaar, zaterdag 19 juni 2021, weer op jullie kunnen rekenen. Zonder jullie immers geen festival!

Veel gezondheid, wees lief voor elkaar en tot volgend jaar!

 

Warme groet,
Het bestuur van Julianapop