The Kik en Dirty Daddies op Julianapop 2015!

Naast Primeurwinnaar Pulse mogen we alvast twee toffe namen aan de line-up van Julianapop 2015 toevoegen. Met The Kik en the Dirty Daddies belooft het weer een swingend feestje te worden op 21 juni! De rest van de line-up wordt in de aanloop naar de voorverkoop bekend gemaakt. Die begint op 2 mei aanstaande.

Dirty Daddies
‘Je dochter’s stoutste dromen’, zo betitelen ze zichzelf. The Dirty Daddies zijn een echte festivalact en stonden al eerder op grote evenementen als de Zwarte Cross, en Concert at Sea. Met alle mogelijke hits die je maar mee kunt zingen krijgt de band een menigte aan het hossen en met een letterlijk vlammende show weten de heren te overtuigen. The Dirty Daddies beloven een flink feestje bouwen met Julianapop.

The Kik
The Kik is een Rotterdams-Tilburgse-Veenendaalse nederbiet-band die zich laatinspireren door de sound van de sixties – denk aan The Golden Earring(s), Shocking Blue, de Beatles en de Stones. Je kent The Kik misschien wel van hun zomerhit ‘Simone’, als oud-huisband van De Wereld Draait Door of van hun dolle gedrag in De Zomer Voorbij 2014. De band is niet vies van een lolletje – zo hebben de eerste tien dames met de naam Simone vrij toegang bij hun tournee van eind 2012.

Voorverkoop
Op zaterdag 2 mei start de voorverkoop bij de bekende adressen én online. Kijk op www.julianapop.nl/praktische-info voor meer details.