J'pop nieuws

Lees meer

Official aftermovie: editie 23 (2016)

De dagen worden koud, het is lang donker en het regent veels te veel... Kijk jij ook al zo uit naar de zomer? Kan je ook niet wachten tot je met een biertje op het zonnige veld van Julianapop zit? Geniet nu alvast van een stukje zomer met de officiële aftermovie van Julianapop 2016! Camera en montage: veel dank aan DLV Support / Dillen Post!   Op naar editie 24! De organisatie is alweer volop bezig met het optuigen van een nieuwe editie. Heb jij ideeën? Laat ze achter op Facebook of in onze mailbox! Houd verder onze kanalen in de gaten, want er komt spannend nieuws aan binnenkort...
Lees meer

Reportage Julianapop 2016 door LOS Den Helder

De lokale omroep van Den Helder was zondag 19 juni 2016 de hele dag aanwezig op het IJsbaanterrein, en maakte onderstaande videoreportage van het evenement. Zet een bakkie, leun achterover en geniet nog één keer van de 23e editie!
Lees meer

Fotoalbums editie 23!

Alles is weer opgeruimd en de 23e editie was een feit. Wat hebben we gemazzeld met het weer en wat hadden we een toppubliek, met jullie is het een grandioos feest! Check hieronder alvast een preview van alle foto-albums die tot nog toe zijn gepubliceerd. De fotoalbums verschijnen later nog op onze site en Facebookpagina. Richard Nieuwlaat Onze huisfotograaf heeft de foto's al op zijn eigen website staan, waar je ze op hoge resolutie kunt bestellen. Klik hier voor alle foto's van deze editie! Piet Sieswerda voor Julianadorp - Parel van de Kop Dorper Piet Sieswerda legt mooie momenten in en om Julianadorp vast, en op zijn website is veel informatie over de geschiedenis en activiteiten in Julianadorp te vinden. Klik hier voor zijn foto-impressie van Julianapop 2016. Noord-Hollands Dagblad - door Sjoert Bakker Voor het Noord-Hollands Dagblad maakte Sjoert Bakker een fotoalbum van deze editie. Klik hier voor de foto's.
Lees meer

Video – opbouw 2016

Onze helden van de bouwploeg zijn altijd vrijwel een hele week bezig met het klaarmaken en weer afbouwen van het terrein. Hoe dat eraan toe gaat? Dat zie je in deze video: met een kletspraatje, hard werken, een boel ritjes met de trekker en af en toe een klein biertje toe :-). Bedankt weer mannen, ook zonder jullie geen Julianapop!
Lees meer

Flashback Friday: Mental Theo & Charly Lownoise!

In 2014 stonden de legendarische helden Mental Theo & Charly Lownoise op het J'pop-podium, en deed Miss Montreal nog even voor hoe je ook alweer moest hakken. Was jij er ook bij?
Lees meer

Flashback Friday: DI-RECT in 2012!

Waar was jij tijdens Julianapop 2012? Stond jij ernaast toen zanger Marcel besloot maar even in de nok geluidstorens te klimmen? Wat een mooi feestje was dat! Alvast een mooi voorproefje voor 19 juni 2016:
© 1993 - 2016 Julianapop